Părerea mea despre… „Nopțile unui bărbat căsătorit” de Lilly Aliens (Lilly Aliens, autoare romane de dragoste), de la Editura Coresi (Librăria Coresi)

Din nou o carte cu o abordare diferită de la Lilly Aliens. De această dată, în Nopțile unui bărbat căsătorit, intrăm în mințile a doi bărbați. Descoperim gândurile, temerile, concepțiile, ideile lor. Este extrem de interesant să o vedem pe scriitoare descriind sentimentele unor bărbați.

Cei doi sunt la început vecini de stradă. Apoi, se împrietenesc și devin colegi de serviciu. Cel mai în vârstă este căsătorit. Se plânge că nu are intimitate pentru că locuiește cu soacra lui. Cel tânăr îi spune că lui nu i se va întâmpla niciodată așa ceva și că va locui separat, numai cu aleasa inimii lui, atunci când va fi să fie. Deocamdată este în așteptare. Are un ideal, are o fată pe care și-o dorește, dar care este departe de el.

Bărbatul mai în vârstă are un rol principal în formarea tânărului. Este un mentor, este, așa cum spune tânărul, ca și un al doilea tată pentru el. Tânărul, simplu muncitor, este împins de la spate de celălalt bărbat și face o facultate, devenind inginer. Lucrează împreună, sunt foarte buni prieteni, se confesează unul altuia, au secretele lor.

Au și ceva în comun. O persoană. Când unul află acest lucru, se îmbolnăvește. Dar prietenul îi va fi aproape mereu.

O poveste interesantă, plină de intrigi și enigme, rod al nemărginitei imaginații a scriitoarei Lilly Aliens.

La fel ca toate celelalte cărți ale scriitoarei Lilly Aliens, acest roman se poate achiziționa de la Librăria Coresi:

https://www.librariacoresi.ro/shop?search=Lilly+Aliens

Vă invit de asemenea să citiți gândurile mele și despre celelalte cărți – scrise de Lilly Aliens – pe care le-am citit până acum:

https://codrinpasca.com/?s=Lilly+Aliens

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s