Părerea mea despre… „Vrei să fii mireasă la nunta mea?” de Magda Bălănescu, de la Editura Coresi (Librăria Coresi -https://www.librariacoresi.ro/shop și Libraria Constelații – https://www.coresi.ro/magazin/)

Magda Bălănescu scrie versuri, eseuri, basme populare și romane. Un roman drăguț este Vrei să fii mireasă la nunta mea?, un titlu care spune multe și care m-a determinat să îl citesc.

O poveste de iubire dintre un băiat de 22 de ani, Denis, și o fată la fel de tânără, Ina, se înfiripă la o petrecere dată de un văr al băiatului. Deși Ina este cam retrasă iar Denis cam fustangiu, totuși cei doi continuă să se întâlnească și se iubesc cum nici unul dintre ei nu au crezut că vor ajunge vreodată s-o facă. Ina ascunde o poveste tristă – o familie nu prea iubitoare, o decepție în dragoste, imposibilitatea de a urma o facultate –, dar cu toate acestea este o fată bună și liniștită, care are o pasiune frumoasă, pictura. Denis, deși nu a luat niciodată în serios relațiile cu fetele, cu Ina simte că este cu totul altceva și crede din tot sufletul că ea este acea ființă cu care își dorește să fie mereu. Astfel, cu șarmul și insistența lui, reușește să cucerească inima Inei.

Din păcate, Denis trebuie să plece pentru o perioadă mai lungă de timp. Vor reuși cei doi să treacă peste această separare pe care nu și-au dorit-o? Vă invit să descoperiți citind această poveste.

Acest roman, precum și alte cărți scrise de aceeași autoare se pot achiziționa de la Librăria Coresi și Librăria Constelații:

În perioada 24-28 mai 2023, Editura Coresi este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, ediția a XVI-a, cu multe lansări, cărți și surprize frumoase. Vă invit să le vizitați standul din Romexpo, pavilionul B2. Intrarea este liberă iar programul îl puteți găsi aici:

http://www.epublishers.us/Bookfest2023/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s