Părerea mea despre… „Șapte povești cu pisici și alte animale mici” de Constanța Onose, de la Editura Coresi (Librăria Coresi)

O carte mică, dar drăguță, Șapte povești cu pisici și alte animale mici de Constanța Onose este o foarte bună candidată pentru lista primelor cărți de citit a unui copil care învață să citească și își dorește să descopere lumea animalelor.

Pisica Tom, cățelușul Puf, pisicuța Pisu sunt doar câteva dintre personajele pline de farmec despre a căror întâmplări ne relatează cu gingășie scriitoarea Constanța Onose.

Poveștile sunt deopotrivă drăguțe și educative, introducând copiii în lumea animalelor, o lume fascinantă despre care vor putea apoi citi cu drag alte și alte cărți pe măsură ce se măresc. Sunt sigur că această cărticică le va deschide copiilor apetitul pentru cunoașterea acestei lumi deosebite a animalelor domestice și sălbatice, care ascunde atâtea secrete care se vor deslușite. Părinți sau bunici au de asemenea prilejul să le citească copiilor sau nepoților lor câteva povestioare pline de pilde înțelepte și întâmplări hilare. Și, nu în ultimul rând, o idee foarte frumoasă, copiii au la sfârșitul fiecărei povestioare câte una sau două desene pe care le pot colora folosindu-și propria lor imaginație, desene în care vor descoperi personajele principale din nuvelele pe care tocmai le-au citit.

Cartea se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand cu drag:

https://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Constanța+Onose

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s