Părerea mea despre… „Lacrimi ce vindecă” de Antinana Mizu Bugnar, de la Editura Coresi (Librăria Coresi)

Nicio iubire reală nu e chiar simplă. Fiecare poveste de dragoste, a oricărei perechi de pe acest pământ, putem spune că are ceva special. Totuși, probabil că multe povești reale par banale și nu ar putea fi subiecte de roman.

Însă iubirea din această carte, Lacrimi ce vindecă de Antinana Mizu Bugnar, este, cred eu, mai complicată, mai ieșită din comun. Un triunghi format din oameni care țin fiecare unul la altul. Un bărbat iubit de două femei. Același bărbat care iubește aceleași două femei. Lucrurile nu sunt simple atunci când iubirea apare dintr-odată, când nu prea există timp pentru rațiune, când totul crește, crește… și parcă nu mai există altceva pe lume decât acea iubire, când un om este practic orbit de atracția pentru un alt om. O iubire imposibilă pentru un om apropiat, prea apropiat. Din păcate, de multe ori se ajunge la lacrimi.

Cartea este plină de lacrimi de toate felurile: de iubire, de fericire, de durere, de tristețe, dar cel mai important, de Lacrimi ce vindecă.

Lucrurile se pot îmbunătăți atunci când realizezi că, de fapt, iubirea adevărată o vei găsi în altă parte. Descoperi că ai stat mult timp lângă cineva pe care l-ai privit și perceput ca pe un oarecare și, la un moment dat, se produce o schimbare în conștiința ta. Ești atras de ceva mult mai normal decât ceea ce te-a făcut să suferi înainte. Îți dai seama ce mult îl iubești pe cel simplu de lângă tine, cel pe care până la un moment dat nici măcar nu-l băgai în seamă. Recunoști, în sinea ta, ce mult ai greșit atunci când îți doreai acea iubire imposibilă, cât ai suferit pe nedrept și cum erai foarte aproape să produci o mare suferință celor apropiați.

Iubirea intensă te solicită enorm. Simți că nimic nu mai există pe lume decât o singură dragoste. Dar timpul, rațiunea și credința te vor ajuta, la nevoie, să descoperi că lucrurile nu stau chiar așa.

Scriitoarea Antinana Mizu Bugnar are un talent deosebit în a ne descrie sentimentele și trăirile personajelor din Lacrimi ce vindecă. Dialoguri multe precum și gânduri ale personajelor se întregesc într-o povestire deosebită, care te ține cu sufletul la gură.

Până la sfârșitul anului, prețul fiecărei cărți de la Librăria Coresi este redus cu 20%. O carte este un cadou frumos pentru suflet.

Cartea se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand cu drag:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s