Părerea mea despre… „Tărâmul miracolelor” de Ramona Lengyel, de la Editura Coresi (Librăria Coresi)

Scriitoarea Ramona Lengyel ne oferă un minunat dar de Crăciun: Tărâmul miracolelor – 14 povestioare împachetate atât de grațios într-o cărticică mică, subțirică, dar care a avut un impact foarte mare asupra mea, poate mai mare decât l-a avut orice carte citită de mine până acum. Nu minimizez deloc celelalte cărți, de anul acesta, de anul trecut, dintotdeauna, dar vreau să știți că Tărâmul miracolelor este pentru mine mai mult decât o simplă colecție de proză scurtă cu povești despre Crăciun. Ea este Cartea! Este Cartea pe care toți oamenii, buni sau mai puțin buni, ar trebui să o citească și apoi să mediteze la tot ceea ce este bun în viață, în particular la vraja minunată a Crăciunului și a Iubirii.

Ramona Lengyel debordează de un optimism molipsitor. Majoritatea poveștilor au în centrul atenției oameni defavorizați de soartă care, în Ajunul Crăciunului – acest moment magic în timpul căruia se întâmplă minuni –, își regăsesc liniștea sau copiii sau părinții sau rudele, toate acestea datorate esenței omului – ceea ce rămâne după orice eșec, orice greșeală, mai presus decât orice lucru material –, Iubirea.

Să nu vă fie rușine dacă vă vor da lacrimile citind. Mie nu mi-e. Lacrimile noastre sunt cel mai simplu „Mulțumesc” pe care-l putem adresa talentatei și sensibilei Ramona Lengyel. Vă mulțumesc, dragă scriitoare, pentru că ați scris – cu sufletul dumneavoastră curat ca lacrima –, și ați împărtășit cu noi, cititorii, această minunată și specială carte.

Ce poate fi mai frumos decât o carte despre minunile petrecute de Crăciun pusă sub brad pentru cei dragi? Vă invit pe toți pe Tărâmul miracolelor, acolo unde să citiți și să dăruiți celor dragi clipe minunate. Eu cred că această călătorie vă va inspira, vă va face oameni mai buni, mai înțelegători, mai toleranți.

Până la sfârșitul anului, prețul fiecărei cărți de la Librăria Coresi este redus cu 20%. O carte este un cadou frumos pentru suflet.

Cartea se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand cu tot sufletul:

https://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Ramona%20Lengyel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s