Citiți cărți. Dăruiți cărți. Sunt mai ieftine de Sărbători. De exemplu, cu 20% mai ieftine la Librăria Coresi.

Când dăruiți cărți, dăruiți părți din sufletele scriitorilor, dăruiți lumi necunoscute ce se vor a fi descoperite. Lumi imaginare, poate mai bune decât lumea reală, uneori realități triste, care te pun pe gânduri. Dar, orice ar fi, a citi despre aceste lumi te face să vezi cu alți ochi lumea în care trăiești. Sunt atâtea cărți, atât de frumoase, în toate librăriile.

M-am întors din nou cu multe cărți. Numai cu cele de la Librăria Coresi am umplut un troler cu 44 de cărți. Hm… 44 e numărul lui Lewis Hamilton. El a pierdut campionatul de Formula 1 anul acesta, dar eu am câștigat 44 de prilejuri de bucurie.

În plus, am fost bucuros să văd multă lume în anumite librării, am fost bucuros să văd tineri răsfoind cărți adevărate, nu pe telefoane sau tablete. Probabil că mulți cumpărau cărți pentru a le face cadou de Sărbători. Ce frumos!

Vă invit și pe voi să dăruiți cărți. Multe librării au reduceri de sărbători. De exemplu, la Librăria Eminescu, la fiecare două cărți mi s-a oferit una gratuită, de la o anumită editură, e drept. Iar Librăria Coresi a redus cu 20% prețul tuturor cărților până la sfârșitul anului. Ceea ce-mi place aici este că majoritatea cărților sunt scrise de autori români. Se vând mai greu, nu înțeleg de ce, dar este de apreciat că cei de la Coresi nu se dau bătuți și eu îi felicit din toată inima pentru stăruința lor. Sunt cărți minunate scrise de oameni minunați. Citiți, dăruiți, veți fi mai frumoși și mai fericiți.

https://www.librariacoresi.ro/shop

https://www.librariacoresi.ro/shop/product/978-606-996-498-9-dragoste-la-a-mia-vedere-roman-1520

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s