Despre cărți… în general

Cărțile sunt precum zilele din viață.

În fiecare zi când mă trezesc dimineața, sunt bucuros că sunt sănătos. Mă gândesc imediat la ai mei. Mă bucur că am un serviciu. Zilele nu sunt identice: una e mai tristă, alta mai fericită, una e mai grea, alta mai ușoară. În fiecare zi, mă lovesc fie de ceva vechi, fie de ceva nou. La sfârșitul fiecărei zile pot spune că am mai învățat ceva. Fiecare zi îmi adaugă o pagină la experiența mea de viață.

Așa și cu cărțile. Ele sunt ca și zilele mele: unele mai triste, altele mai optimiste, unele le citesc mai greu, altele mai ușor. Important este însă că fiecare are ceva care mă atrage, care mă învață ceva nou sau îmi reamintește de ceva vechi. Din fiecare carte aflu ceva de care nu știam, aflu ideile și părerile altora. Și, de foarte multe ori, mă regăsesc în cele scrise de autori. Fiecare carte este bună așa cum e, în simplitatea sau complexitatea ei.

Voi continua să citesc. Nu numai autori români, ci și străini. Voi continua să citesc din cărțile pe care le-am primit și achiziționat în ultima perioadă. Și, așa cum am făcut-o până acum, voi scrie părerile mele despre unele dintre ele.

Iubitorilor de carte, le doresc ceea ce-mi doresc și mie: experiențe cât mai plăcute pentru suflet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s