Părerea mea despre… cărțile de la Librăria Coresi

Abia am așteptat să ajung să achiziționez cărți de la Librăria Coresi, cărți tipărite pe hârtie, pe care le pot ține în mână, le pot răsfoi, le pot simți mirosul, cărți pentru care să pot folosi din multele semne de carte pe care le am. Aveam deja o idee despre mulți autori și cărți, pentru că au fost lansate la Clubul Online Coresi & ePublishers la care am participat cu mare plăcere.

Când am umplut două trolere cu cărți (unul numai cu cărțile de la Librăria Coresi, al doilea cu alte cărți și câteva ale mele), am fost privit ca un dezaxat. „Sunt prea multe”. O fi, pentru unii, pentru mine, nu. Ca dovadă că între 10 septembrie și 20 noiembrie le-am citit pe toate cele de la Librăria Coresi. Sunt inginer și îmi place să adun cifre. Cele 49 de cărți au în total peste 11.500 de pagini, asta dacă am exclus primele pagini și paginile cu cuprins. Cu totul, au 11.796 de pagini.

Da, am fost poate într-un iureș, dar asta nu înseamnă că n-am făcut nimic altceva decât să citesc toată ziua. Am citit pentru că am fost curios, pentru că mi-a făcut plăcere, pentru că am învățat ceva din fiecare carte citită, pentru că am vrut să intru în alte lumi, lumile imaginate sau descrise cu atâta talent de scriitorii acestor cărți.

Iar faptul că am scris pe site-ul meu și am postat apoi pe facebook părerile mele despre aceste cărți, care mie-mi sunt dragi toate, a fost numai și numai ideea și dorința mea. Simplu și clar.

Fiecare scriitor pune imaginație, timp și suflet în cărțile sale. Nu există carte bună sau rea, după părerea mea. Sigur, eu citesc un anumit tip de literatură. Dar asta nu înseamnă că nu-i apreciez și stimez enorm pe toți scriitorii ale căror cărți le puteți găsi la Librăria Coresi. Sunt atâtea domenii, cum ar fi critică literară, poezii, cugetări și aforisme, dezvoltare personală, dezvăluiri, dicționare, lucrări didactice, romane fantasy, nuvele, romane diverse, romane polițiste, romane de dragoste, proză scurtă, religie, și multe altele din care se pot alege atât de multe cărți. Cărțile sunt cadouri foarte frumoase și sunt foarte mulți oameni care se bucură atunci când le primesc. Acum, înaintea Crăciunului, sunt reduceri cu 20% în toată librăria online. Eu vă recomand cu drag toate cărțile de la Librăria Coresi:

https://www.librariacoresi.ro/shop

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s