Părerea mea despre… „El Tango” de Voica Theodoru

Eva, eroina romanului El Tango de Voica Theodoru, pleacă din România, împreună cu fostul ei iubit, într-o scurtă excursie undeva într-o țară din America Centrală. Despărțită recent de partenerul ei, nu dorește să renunțe la această escapadă care fusese programată înainte de a realiza că nu mai vrea să petreacă nici măcar un minut în plus cu acest om care nu-i poate oferi viața și liniștea sufletească ce și-o dorește.

Se cazează totuși împreună într-un hotel dintr-un oraș mare. Sătulă de comportamentul fostului iubit, care ar dori să stea doar în camera de hotel, Eva iese încă din primele ore ale sejurului să se plimbe pe străzile multicolore ale orașului.

Așa cum se întâmplă mai mereu în viață, fără să vrea, fără să se aștepte, destinul îi oferă și ei o surpriză plăcută. Printr-un concurs fericit de împrejurări, întâlnește un localnic misterios, bogat, neobișnuit de amabil, curtenitor, romantic, gentil și cu mult bun simț. După acel moment, aproape instantaneu, se înfiripă o poveste de dragoste înflăcărată, cu ruperi de ritm, așa cum este și tangoul, o experiență scurtă, dar intensă, trăită în fiecare clipă la maximum.

Nu-i trebuie prea mult timp eroinei din El Tango să constate o realitate cruntă a acelei părți a lumii: diferențele enorme între cei înstăriți și cei care abia pot să-și asigure traiul de pe o zi pe alta. Este o lume complet diferită de cea cu care este ea obișnuită.

Citind acest roman de dragoste trăiești clipe de feerie. Eva petrece câteva zile deosebite alături de noul ei iubit, care, pentru ea, întruchipează tot ceea ce și-ar putea dori de la un partener ideal. Va rămâne cu el, sau se va întoarce? Puteți și voi, dragi cititori, să descoperiți răspunsul la această întrebare, dansând El Tango cu Voica Theodoru.

Cartea se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand cu drag:

http://www.librariacoresi.ro/shop?search=voica+theodoru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s