Părerea mea despre… „Videochat” de Maya C. Krissa

Videochat este un foarte interesant mini roman de dragoste al scriitoarei Maya C. Krissa, care iese din tipare. Este (și) un roman psihologic, cred eu, care descrie o poveste dintre doi oameni aflați la distanță, unul dintre cei doi neavând posibilitatea să-l vadă pe celălalt.

După despărțirea de partener, în încercarea de a trece peste neplăcutul eveniment, o tânără ia o hotărâre care poate părea ciudată pentru unii, acțiune care o conduce, până la urmă, într-o nesperată și neprevăzută convorbire cu un bărbat trecut, la rândul lui, printr-o tragedie.

Videochat este o carte pe care nu o poți lăsa din mână, pe care o citești dintr-o răsuflare. Povestea scriitoarei Maya C. Krissa te ține cu sufletul la gură și îți este uneori teamă pentru ceea ce va urma, pentru că, dacă s-ar întâmplă așa ceva în viața reală, ți-ar fi teamă că acțiunea, fiind una neobișnuită, nu ar putea duce la rezultate pozitive. Tânăra găsește cea mai bună înțelegere la părinți, ceea ce, pentru unii cititori, este, cred eu, plăcut să constate.

Cartea se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand numai celor cu vârsta de peste 18 ani, iar dintre ei, celor care sunt pasionați de romane adresate celor cu vârsta de peste 18 ani:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s