Fa la la la la

img_0384-small

– Fa la la la la, fa la la la la, fa la la la la

– Mi mi mi mi mi

– Hei Mi, ce faci aici? Nu vezi că noi cântăm doar fa la la la la?

– A, bine, pardon. Când începeţi să cântaţi şi mi mi mi mi mi vă rog să mă chemaţi şi pe mine.

– Bine Mi, când o să avem nevoie de tine o sa-l chemăm şi pe Re pentru că o să cântăm aşa:

Mi re laaaa, mi re laaaa,

Tu eşti viaţa meaaaa,

Ai, ai ai ai, mi re laaaa,

Tu eşti viaţa meaaaa

Dacă, la cererea fanilor mei, voi face şi un videoclip cu melodia de mai sus, atunci o voi posta negreşit aici şi bineînţeles pe youtube.

Până atunci însă, mi-e ruşine puţin să recunosc asta, dar am scris această prostie ascultând melodia Take this waltz a unui mare om, Leonard Cohen, melodie care se termină cu la la la.

https://www.youtube.com/watch?v=ytdjYjM-cLg

Ăsta e un bun exemplu care arată cum, din lucruri frumoase, o minte încâlcită (ca să nu spun mai mult) poate scoate urâţenii. Tot ceea ce producem, facem, gândim, trecem prin filtrul nostru personal. Exemplele după care ne luăm pot fi ele perfecte, frumoase, bune. Dacă filtrul nostru e murdar, nu vedem adevărata culoare a lucrurilor, aşa că trebuie să luptăm cât putem noi de mult pentru ca să ne curăţăm filtrul personal.

 

 

2 gânduri despre “Fa la la la la

 1. Aseară mi am sunat vecina mea drăguța care are grija de cățelul meu cind plec undeva. Mi a spus ca e răcita cobza, ca mine de altfel . I am spus ca ii las cățelul in grija câteva zile si sa considere ca răceala e cea mai simpla forma de purificare asa ca vom întîmpinată anul nou …….purificate. A ris si a zis ca am ii place abordarea mea?!Si aici unde e locul unde sufletul primează pot sa spun ca sufletul meu e setat pe ….filtru pozitiv . Rațiunea imi mai joaca feste , dar o împachetez frumos si își revine. Ginduri bune! La, la ….important e sa cinti!!!!🌅🌈🍀🌻

  Apreciat de 1 persoană

  1. În primul rând vă doresc însănătoşire grabnică, atât ţie cât şi vecinei tale frăguţe, scuze, drăguţe, distracţie plăcută de Revelion şi un An Nou cu sănătate şi multe bucurii.
   Liliana, eşti o inspiraţie super pozitivă pentru mulţi dintre cei care te cunosc. Tu nu ai decât filtrul pozitiv, nu ca noi toţi restul, care avem mai multe filtre, pozitive, negative, dar care, totuşi, avem şi un filtru de cristal, transparent, un filtru ce nu se murdăreşte niciodată. Ceea ce vroiam eu să spun mai sus era că acest filtru negativ, rău, pe care mulţi îl avem, necesită o muncă, o luptă continuă de curăţare. Eu, cel puţin, încerc.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s