Părerea mea despre… „Un nou început” de Corina Cernea

Doi tineri, având amândoi în jurul vârstei de 30 de ani, niciunul la prima iubire, sunt protagoniștii unei frumoase povești de dragoste. Niciunul dintre ei nu este scutit de evenimente neplăcute. Unul dintre ei are dificultăți în a putea trece peste o tragedie și de a-și continua viața alături de un partener.

Un nou început ne insuflă optimism și ne ajută să realizăm că, orice s-ar întâmpla în viață, trebuie să avem puterea de a o lua de la capăt.

„Viața are o singură alinare: Dragostea” și „Ca să putem continua drumul vieții mai departe, trebuie să lăsăm trecutul dureros în urmă” sunt adevăruri incontestabile bine marcate de Corina Cernea.

Citind acest roman, mi-au venit în minte aceste cuvinte spuse demult de un mare jucător de tenis, argentinianul Guillermo Vilas: „A-ți aminti este frumos, dar a trăi numai din amintiri este dureros.” Eu cred că, printre altele, Un nou început ne dovedește și acest lucru.

Cuvintele despre părinți mi-au mers la suflet. În numele meu și al altor cititori care simt la fel, îi mulțumesc scriitoarei Corina Cernea pentru descrierea atât de sublimă a sentimentelor față de părinți.

O pleiadă de evenimente neplăcute se pun în calea celor doi tineri îndrăgostiți. Vor avea oare ei puterea de a continua? Puteți afla răspunsul la această întrebare dacă veți citi acest roman.

Un nou început ne demonstrează, de asemenea, faptul că orice formă de hărțuire trebuie anunțată din timp autorităților pentru a nu lăsa lucrurile să scape de sub control.

O lectură plăcută, o carte pe care nu poți s-o lași din mână și care ai dori să nu se termine. Corina Cernea îți face impresia că deja îi cunoști stilul. Eu, cel puțin, m-am simțit de parcă nu citeam chiar romanul ei de debut. Are un fel de a scrie foarte familiar, natural, plăcut. Eu sper din inimă să continue să scrie multe alte romane, de dragoste sau nu, dar să scrie, pentru că are un mare potențial.

Cartea se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand cu drag:

https://www.librariacoresi.ro/shop?search=corina+cernea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s