Părerea mea despre… „Iubire până la final” de Melinda Boda

Iubire până la final este o poveste foarte scurtă, puțin peste 70 de pagini, dar este o poveste ce se întinde peste mai mulți ani. O poveste simplă, care poate părea banală, pe care poate am mai întâlnit-o în viață, însă este o poveste scrisă frumos și bine. O poveste cu tâlc.

Uneori, unii oameni, nu nimeresc din prima încercare. Trebuie să se ivească o a doua dragoste pentru a-și da seama că aceasta este de fapt dragostea care contează. Cea adevărată. Cu mari riscuri și suferințe, la a doua încercare, unii oameni pot să-și găsească sufletul pereche. Melinda Boda încearcă să dea speranțe celor care sunt prinși în situații care par de nerezolvat. Încearcă să dea speranțe celor care nu și-au găsit încă drumul ideal în viață.

Eu o încurajez pe Melinda Boda să mai scrie. Chiar dacă doar proză scurtă, nu și roman. Dar sunt sigur că ar putea scrie și roman. Să scrie și alte povești de dragoste. Cititorului îi va pica bine și va avea ce să învețe din ele. Iubirea până la final este ceea ce contează în viață.

Cartea se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand cu drag:

https://www.librariacoresi.ro/shop?search=melinda+boda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s