Părerea mea despre… „Sâmbătă la ora 9” de Lilly Aliens

Povestea din Sâmbătă la ora 9 se poziționează cronologic între Ochelarii de cal și Astăzi, dar este un roman care poate fi citit independent de celelalte, deși eu vă recomand să citiți nu numai cele trei din serie, ci toate cărțile scrise de Lilly Aliens. Poate am greșit că le-am citit în ordinea alfabetică a titlurilor, așa cum le-am aranjat când le-am pus în bibliotecă, și trebuia să le citesc în ordinea apariției. Dar nu contează, mi-au plăcut oricum.

Sâmbătă la ora 9 este scris în același stil ca celelalte două romane din serie: o poveste întâmplată cândva în trecut alternând cu una din prezent, povești care până la urmă se întâlnesc, pot spune, în viitor.

Presărată cu analize psihologice și filozofice despre viață și căsnicie, condimentată cu dialoguri și întâmplări nostime, Sâmbătă la ora 9 se citește ușor și cu nerăbdare.

Această a șapte carte, și ultima, de Lilly Aliens pe care o am și pe care am citit-o deocamdată, se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand cu drag:

https://www.librariacoresi.ro/shop?search=lilly+aliens

Rămas bun. Aștept cu nerăbdare să am ocazia să achiziționez și să citesc și celelalte cărți ale scriitoarei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s