Părerea mea despre… „Ondinele”, volumul I, de Laura Albu

Mi-a plăcut mereu să aflu amănunte despre unele meserii și locuri de muncă mai puțin obișnuite. Sunt multe meserii foarte grele pe care nu le-ar putea face oricine. Meserii care cer sacrificii de neimaginat pentru oamenii de rând.

Ondinele este o poveste frumoasă și adevărată despre cei care lucrează pe vasele de croazieră. Sunt oameni curajoși, puțin nebuni (în sensul bun al cuvântului), oameni ce au nervi de oțel, sunt luptători, ambițioși, sunt dispuși la sacrificii enorme și au o putere de muncă extraordinară. Citind această carte de Laura Albu pot să spun că mi-am întărit convingerea că acești oameni merită un respect deosebit nu numai din partea celor care-și petrec vacanțe de vis pe astfel de vase, dar și din partea noastră a tuturor celor care au meserii poate mai ușoare.

Am devorat în câteva ore romanul și am rămas puțin decepționat că s-a încheiat pentru că nu m-am săturat să citesc despre viața din culisele acestei industrii. Dar știu că urmează și alte volume, acesta fiind doar volumul I. Cred că Laura Albu ar putea scrie zeci de cărți despre acest subiect, viața pe un asemenea vas fiind presărată cu orice își poate imagina un om, de la bunătate la răutate, de la fericire la decepție, de la povești de dragoste la situații conflictuale.

Cartea se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand cu drag:

https://www.librariacoresi.ro/shop?&search=laura%20albu

4 gânduri despre “Părerea mea despre… „Ondinele”, volumul I, de Laura Albu

  1. Si eu am citit ONDINELE cu sufletul la gura. Intr-adevar este greu sa lucrezi pe un vas de croaziera si din afara credem ca este frumos si usor dar de fapt este destul de greu si complicat ca sa mai vorbim despre faptul ca esti no where. LAURA ALBU scriitoarea ,a reusit cu delicatete si diplomatie sa descrie intr-un mod adevarat ce se intampla de fapt in realitate. Este o carte interesanta care se ridica deasupra cotidianului prin continut si este accesibila tuturor categoriilor de cititori. Sincer abia astept sa citeasc volumul 2 care am inteles este deja la editura deci v-a aparea curand. O recomand cu caldura si va asigur ca o vreti citi cu placere.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s