Părerea mea despre… „Jurnalul primelor întâlniri” de Lilly Aliens

Deși este o continuare a romanului Figura de stil, povestea din Jurnalul primelor întâlniri se poate înțelege și fără a citi prima carte. Eu însă vă recomand să le citiți pe amândouă. De fapt vă recomand să citiți toate cărțile scrise de Lilly Aliens. Nu cred că veți regreta. Eu unul sunt foarte bucuros că am descoperit aceste cărți. Lilly Aliens este una din scriitoarele ale căror cărți nu voi ezita să le citesc.

Uneori, în anumite momente din viață, nu ne este deloc ușor. Îmi permit să citez din carte: „… am mereu amintiri dureroase și întrebări de tipul: ce ar fi fost daca?” sau „Dar dacă nu-mi lipsește nimic, de ce îmi doresc uneori altceva? De fapt, nu altceva, ci pe altcineva. Știu că fructul interzis este cel mai dorit, dar la ce mi-ar folosi?”

Este posibil să iubești mai multe persoane în același timp? Nu mă refer la iubirea de copii sau frați, nu mă refer la faptul că oricine își iubește în același timp părinții, copiii și partenerul de viață. Desigur că iubirea pentru fiecare dintre aceștia este diferită, este unică, dar un om poate iubi în același timp copiii, părinții, prietenii, rudele, partenerul. Întrebarea este dacă un om poate iubi în același timp mai multe persoane cu care ar dori să fie partener pe viață. Jurnalul primelor întâlniri încearcă, cred eu, să ne dea răspunsul la această întrebare.

Cartea se poate achiziționa de la Librăria Coresi și o recomand cu drag:

https://www.librariacoresi.ro/shop?search=lilly+aliens

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s