Bine aţi venit

Miscellaneous (`misə’lānēəs), un adjectiv care înseamnă amestecat, variat, divers, este un loc în care adun poze şi gânduri pe care vreau să le împărtăşesc cu voi. Am ales acest cuvânt pentru că îmi place cât de diferit se citeşte faţă de cum se scrie.

Am susţinut sus şi tare că nu-mi place să fiu activ pe facebook. Citesc, urmăresc, dar nu scriu. Acum însă de ce această pagină? Nu voi fi oare şi mai expus aici? Poate. „Not that anyone cares” (nu că i-ar păsa cuiva), vorba unui personaj din serialul „The Bing Bang Theory”.

Nu ştiu exact de ce mi-a venit să construiesc această pagină. Poate că omul se mai schimbă şi nu reuşeşte să fie consistent pentru prea mult timp. Poate că am prea mult timp liber.  Poate că în ultima perioadă primesc şi scriu mult mai puţine email-uri. Poate că am citit şi văzut prea multe în ultima perioadă şi am fost influenţat. Poate că sunt mai liniştit pentru că nu mai trebuie să-mi fie teamă că pierd serviciul şi trebuie să caut din nou de lucru. Poate că vreau ca din când în când să mai uit din gândurile care mă frământă. Poate că fiecare dintre noi avem o parte din viaţă ce o ţinem secretă, sau cel puţin aşa pare, şi la un moment dat vrem s-o scoatem la iveală. Sau poate motivele sunt câte un pic din toate cele de mai sus.

Aşa că eu cred că ar trebui să fiu lăudat şi să mi se spună: bravo, aşa te vreau, vorbeşte şi tu mai mult, nu doar asculta. Acuma rămâne de văzut cât mă va ţine.

Îmi place mult mai mult ideea de a avea acest loc pe wordpress, care este mai apropiat în concepţie de ceea ce mă caracterizează: un loc în care pot să pun ordonat în meniuri si pagini separate, categorizate, anumite lucruri (poze sau scrieri). WordPress este conceput pentru blog-uri, cred. E totuşi un amestec. Se pot crea postări dar se pot crea şi meniuri. Nu-mi prea place ideea unui „perete” pe care curg informaţiile care destul de repede se pierd. Acest loc rămâne aici, meniurile le schimb numai eu, aşa că e diferit faţă de facebook. Îi mulţumesc Siminei pentru analiza ce mi-a făcut-o şi pentru că mi-a recomandat wordpress.

Dacă vedeţi greşeli gramaticale, va rog să mi le aduceţi la cunoştinţă. Sunt ultimul om căruia să nu-i pese de limba română şi nu vreau nici măcar cu o virgulă să o insult.

Dacă aţi avut răbdare să citiţi până aici, poate veţi reveni şi veţi urmări si celelalte pagini din meniurile de mai sus. Vă mulţumesc şi vă aştept cu drag.

codrin

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=0NfF5N6IcoE

6 gânduri despre “Bine aţi venit

  1. Mi-a placut ideea ta de a pune aici ce gândești. E ca in blog, nu?
    Poate in Facebook to se pare ca s-ar pierde cuvintele tale printre altele care sint zi de zi neimportante, comentarii
    Cine știe?
    Ori cum, cum spunea cine…..? Scrieți Romani, numai scrieți!
    Crăciun fericit!
    Luminita

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulţumesc frumos pentru urări.
      Da, wordpress este făcut pentru blog, dar are şi meniuri de sine stătătoare de care poţi să nu te atingi, rămân acolo statice. Asta mi-a plăcut. Chiar şi pagina de început (home) poate fi făcută statică, adică să nu se schimbe. Eu am lăsat-o măcar pe aia să fie de tip blog.
      Încă nu m-am dumirit cu toate setările. De exemplu până nu am văzut comentariul tău (mulţumesc, este primul, sper nu şi ultimul), nu mi-am dat seama că ora postării apare de două ori. Chiar şi comentariul tău a apărut de două ori, nu ştiu de ce. Dar mai învăţ.
      Încă o dată îţi dorim Sărbători Fericite!

      Apreciază

  2. Codrine , apreciez , ma alătur si il consider un semn pentru mine spre ….deschidere, sinceritate si asumare. Oare o fi pe lume un loc unde oamenii sunt sinceri si reali?Aici sunt in siguranta😀!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu